Karrebæk

Karrebæk

– når grønt er sjovt

Sommerlejr

13. juli 2015 · Ulve · Skrevet af karrebaek

Første weekend i skolernes sommerferie og endelig så det ud som om, at sommervarmen var på vej. Det passede jo så fint med, at vi skulle afholde vores sommerlejr på Spejdergrunden.

Lørdag mødtes vi om formiddagen. Opsætning af telte og almindelig opbygning af lejren. I forbindelse med opsætningen af slacklinen blev vi nødt til at bruge pæleforstærkninger for at holde linen stram nok. Så kan vi også det 🙂

Pæleforstaerkning

I løbet af eftermiddagen blev vejret desværre lidt mere som vi kender det. Og en solid gang regn trak ind over grunden, med våde fødder til følge (ikke alle havde eller gad tage gummistøvlerne frem). Først søgte vi lidt ly under grenene inden vi fik bygget en overdækket “spisesal”.

LyTraer

Efter et stille og roligt regnvejr igennem natten, så var der opklaring fra morgenstunden. Helt perfekt, for søndagen skulle bruges til udflugt. Kanoerne blev sat i Karrebæk Fjord og kursen blev sat mod De Hvide Svaner. Alle skulle lige lære, hvordan det er at sidde i en kano, så det ikke vælter – det lykkedes – der var ingen uheld. efter at have sejlet forbi De Hvide Svaner, padlede vi ind i landet. At se engarealerne omkring Saltø Å er bare noget helt andet, når det sker fra en kano. Og selvom man faktisk ikke er så langt væk fra landevej og lignende, så føles det bare som om, at man er meget langt væk hjemmefra.

Kano

 

Efter en god frokost i det grønne vendte vi stævnen hjem mod Karrebæk igen. Der skulle bruges lidt kræfter for at komme hjem igen, da varmen havde sat gang i lidt modvind. Godt “udkørte” fik vi kanoerne tilbage til Spejderhytten. Men energien kom tilbage fra en klar himmel, da man fik lov til at gå i Brugsen og snolde. Der var næsten græske tilstande over det – alle pengene fra bedsteforældrene blev brugt på en gang. Der var ikke mange kroner tilbage i pungen hos de fleste 😉 Sådan skal det være.

snolder

 

Mandag sod på cykeltur i skoven. Vi fat en masse materiale, som var mærket af dyr og insekter. Så bl.a. grankogler, som var blevet spist af af hhv. mus og egern. For dem, som gad var der mulighed for at tage en dukkert – dejligt afkølende.

Lejren var ved at være slut for denne omgang. Der var bare nedpakning af udstyr tilbage. Tre pivhyggelige dage var ovre – nyd resten af sommeren.

Traefolket

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*